Sinterklaas

Sint Nicolaas vieringen

Vanaf half november staan de werkzaamheden van HB Acting and Events in het teken van de jaarlijkse Sinterklaas vieringen. In samenwerking met de Sint Niclolaas Centrale Friesland organiseren wij Sinterklaasintochten en Sinterklaas feesten. Daarnaast verzorgen wij samen met ons team van medewerkers de Sinterklaasviering voor scholen, dorpen, (personeels)verenigingen en bedrijven in de 3 noordelijke provinciën.

 

Sint Nicolaas op huisbezoek

Het vieren van Sinterklaasavond behoort uiteraard een groot (familie) feest te zijn, en hoe zou het feest nou echt goed gevierd kunnen worden zonder de komst van de goedheiligman zelf? Vandaar dat HB Acting and Events elk jaar weer zorgt voor een goede indeling van de agenda van Sinterklaas voor de leukste en gezelligste huisbezoeken.

 

Pieterbaas

Wanneer u zorgt voor de kado's zullen wij er voor zorgen dat de kinderen hun kado's op een leuke en originele manier zullen ontvangen.

 

Diny van den Bout,
opvallendjezelf.nl
over Harm Boer:

 

“Ik ken Harm Boer vanuit verschillende netwerken als een enthousiaste, integere en betrokken ondernemer. Harm is een goede netwerker, is nieuwsgierg en open en altijd op zoek naar nieuwe wegen om te bereiken wat hij bereiken wil. Een doorzetter met een groot acteertalent. Als je Harm inhuurt om een event te organiseren of een trainingsklus voor je te doen, kun je met een gerust hart uitgaan van een resultaat dat je verwachtingen overtreft.”