Nieuw! De Huis Acteur.

 

Wat is De Huis Acteur? Met De Huis Acteur neemt u een acteur die zich bezig houdt met alle vormen van acteren binnen uw bedrijf. De volgende doelen kunnen voor u gerealiseerd worden:

 

Effectiviteit verhogen.

 

Hij kan als trainingsacteur aanschuiven bij uw verkoopvergaderingen en afdelingsoverleg. Hij kan hierbij optimaal de vele trainingen die binnen uw bedrijf worden gevolgd levendig houden. Niet weer een dure en langdurige training maar heel praktijkgericht rollenspellen doen met medewerkers.

 

Commerciële feed-back.

Mysteryshopping/visit/call

 

Voor we met de trainingen beginnen kunnen wij uw medewerkers testen door een mysteryshopping/visit of call. Kijken in de praktijk hoe uw medewerkers functioneren. Hoe zijn ze gekleed? Hoe netjes is de werkomgeving? Hoe nemen ze de telefoon op? Hoe worden klanten te woord gestaan? Hoe lang duurt het voor een klant wordt aangesproken?  Allemaal zaken die voor u als werkgever belangrijk zijn. Geen trainingssituatie maar kijken tijdens de werkzaamheden voor een objectief beeld. Onherkenbaar, ter zake kundig en daardoor levensecht.

 

 Amusement en Reclame.

 

Op beursen en bedrijfsactiviteiten verzorgt hij de presentatie of het entertainment. Denk hierbij b.v. aan een typetje op een beurs waarop uw bedrijf actief is. De Huis Acteur beschikt over een ruim netwerk met acteurs en kan zo aan alle vragen voldoen. Met levend beeld breng ik de boodschap van uw bedrijf graag onder de aandacht van uw doelgroep!

 

 

         Sicco Bromsnor      picollo                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden echter een beleving meer dan 1000 beelden!

 

Pakketten en prijzen

 

De Huis Acteur is laagdrempelig. U koopt een pakket aan uren in die in maandelijkse termijnen aan u gefactureerd zullen worden. Deze pakketten zijn volledig in overleg met u in te vullen. Ieder uur wordt apart berekend en van het tegoed afgehaald.

 

Gebruik de Huis Acteur dus voor:

 

Trainingenworkshop

Stemgebruik

Teambuiding

Mysteryshopping

 

De Huis Acteur kan de volgende trainingen verzorgen:

 

Verkooptrainingen

 

* Klantvriendelijkheidstrainingen                * Onderhandelingsvaardigheden

* (koude) Aquisitie                                   * Persoonlijkheidsprofielen

* Verbale- en Nonverbale communicatie     * Vragen om de order

* Beurstrainingen                                     * Gesprekstechnieken

* Coaching on the job                               * Introductie/presentatie van nieuwe producten

 

Trainingen kunnen vooraf worden gegaan door een mysteryvisit.

 

Communicatietrainingen

 

* Slechtnieuws- en functioneringsgesprekken

* Reorganisatiegesprekken

* Verandermanagement

 

Wilt u meer uit uw bedrijf halen, dan kom ik graag bij u langs om te kijken wat ik voor u kan betekenen!

Voor alle informatie belt u: 06-57431014

 

 

twitter  linkedin2  facebook  WordPress1

 
Harm Boer aan het werk:

Harm zet moeiteloos en vlekkeloos de moeilijke klant neer, zoals deze door de deelnemers wordt beschreven: "Zo is ie precies."

Deze reactie is van een cursist. Mooi om te horen maar voor de cursist nog mooier om dit mee te maken. Ervaar de emotie die je ook voelt bij de klant. Oefen een gesprek voordat je de klant gaat bezoeken of nadat je er bent geweest. Wat kun je leren van deze ervaring? Met als doel in de toekomst nog succesvoller te zijn. Een trainingsacteur is geen GTST maar echt als het leven zelf.